• info@groepbremberg.be
  • 0032495515097
  • Facebook
  • Rundsvlees

    De steaks en filet pures zijn standaard verpakt per 220-240g, de rosbief per 1 kg en de côte à l'os per 1,3 kg. Indien u een andere grammage wenst gelieve dit dan duidelijk te vermelden bij de opmerkingen in het bestelformulier

    Code Omschrijving Bestel Nu
    1 BUDGETSTEAK geproportioneerd Bestel NU
    2 RUMSTEAK schouder Bestel NU
    3 RUMSTEAK bovenbil Bestel NU
    5 TOURNEDOS MET SPEK Bestel NU
    6 KOGEL geproportineerd Bestel NU
    7 CHATEAUBRIAND geproportioneerd Bestel NU
    8 TOURNEDOS Bestel NU
    9 STEAK TARTAAR (hand gesneden) Bestel NU
    10 BOVENBIL STUK Bestel NU
    11 KLEINHOOFD (om te snijden) Bestel NU
    12 KOGEL (om te snijden) Bestel NU
    13 ENTRE COTE (opgepeld) Bestel NU
    14 BUDGETSTEAK STUK Bestel NU
    15 KLEINHOOFD geproportioneerd Bestel NU
    16 CHATEAUBRIAND (om te snijden) Bestel NU
    19 ZWARTE VLEK Bestel NU
    20 SCHOUDERBAL PLATTE BIL STUK Bestel NU
    22 FILET D’ANVERS (om te snijden) Bestel NU
    23 RUNDSSNIPPERS Bestel NU
    24 STOOFVLEES Bestel NU
    25 STOOFVLEES (klein gesneden) Bestel NU
    26 ROSBIEF (gebakken) Bestel NU
    27 ROSBIEF gesneden (gebakken) Bestel NU
    30 FILET PURE (met ketting) Bestel NU
    31 FILET PURE (zonder ketting) Bestel NU
    32 FILET PURE (zonder ketting, ontvliesd) Bestel NU
    33 IERSE KOGEL Bestel NU
    36 SCHOTSE RIB EYE black agnus (porties) Bestel NU
    37 SCHOTSE ENTRE-COTE black angus (porties) Bestel NU
    38 IERSE RIB EYE (porties) Bestel NU
    39 SCHOTSE RIB EYE (in been) Bestel NU
    40 ZESRIB Bestel NU
    41 ZESRIB geproportioneerd Bestel NU
    42 DUNNE LENDE Bestel NU
    43 DUNNE LENDE geproportioneerd Bestel NU
    45 COTEA L’OS geproportioneerd Bestel NU
    46 SCHOTSE RIB EYE black angus Bestel NU
    47 SCHOTSE ENTRE-COTE Bestel NU
    48 NIEUW ZEELAND FILET PURE DV 3/4 Bestel NU
    49 NIEUW ZEELAND FILET PURE DV Bestel NU
    50 IERSE RIB EYE Bestel NU
    51 IERSE ENTRE-COTE Bestel NU
    52 IERSE ENTRE-COTE (porties) Bestel NU
    53 IERSE FILET PURE (met ketting) Bestel NU
    54 IERSE FILET PURE (zonder ketting) Bestel NU
    55 IERSE COTE A ‘L OS (porties) Bestel NU
    56 SIMENTAL ENTRE COTE (blok) Bestel NU
    57 SIMENTAL ENTER-COTE (porties) Bestel NU
    58 IERSE FILET PURE geproportioneerd Bestel NU
    60 CARPACCIO DV (gesneden) Bestel NU
    61 CARPACCIO VERS Bestel NU
    62 RUNDSTONG DV Bestel NU
    63 RUNDSTONG VERS Bestel NU
    64 RUNDSSCHENKEL Bestel NU
    65 SOEPVLEES PLATTE RIB Bestel NU
    66 SOEPVLEES ONTBEEND Bestel NU
    67 AUSTRALISCHE RIB EYE (blok) Bestel NU
    68 AUSTRALISCHE RIB EYE geproportioneerd Bestel NU
    70 GERIJPTE COTE A ‘L OS (bruto) Bestel NU
    71 GERIJPTE COTE A ‘L OS (opgekuist) Bestel NU
    72 GERIJPTE COTE A ‘L OS (porties) Bestel NU
    73 GERIJPTE ENTRE-COTE (geheel) Bestel NU
    74 T-BONE Bestel NU
    75 SCHOTSE FILET PURE black agnus (heel) Bestel NU
    76 SCHOTSE FILET PURE (porties) Bestel NU
    77 LIMOUSIN RIB EYE (blok) Bestel NU
    78 LIMOUSIN RIB EYE (porties) Bestel NU
    80 RUNDSBEENDEREN Bestel NU
    81 BEENMERG Bestel NU
    82 RUNDSLEVER Bestel NU
    83 RUNDSSTAART Bestel NU
    84 GEROOKTE OSSETONG Bestel NU
    90 RUNDSSNIJVLEES Bestel NU
    9529 AGNUS BURGER Bestel NU